Saturday, 15 December 2012

picisan

assalamualaikum sidang bloggers yang dihormati dan dirindui...;)

Mula2 ida nak ucapkan berjuta-jutaan terima kasih atas komen2 yang membina dan kata2 semangat yang jadi tatapan mata ni semasa diri sedang kerapuhan.apa khabar korang semua....sihat ke tak....emosi cane..stabil tak...atau masih diawangan macam ida nih...hahaha...:)

10 jari disusun mohon maaf atas kelewatan menghentak keyboard sejak kebelakangan ini...xsangka masih ada yang sedar dengan kehadiran blog picisan ni...perasan juga mereka yang prihatin atas ketiadaan entri2 yang baru dari ida..

Sungguh...ida sanagt  rindu dengan kelapangan ida menjengah blog seperti waktu2 dulu...bebas berblogwalking....xkira masa..berbalas2 komen dengan korang...baca cerita korang yang best2.....Arggghhhh...ida rinduuuuuu.......

Masa sangat berlalu dengan pantas sejak akhir2 ni.....kesibukan ida di sana..dengan program2 yang diatur dari pagi hingga malam..public holiday pun ada program....exam selang 2 hari....Ya Allah..betapa ida sungguh tertekan..tapi ida sedar xkan dipilih mengarungi semua ni jika bukan atas kemampuan ida...Bukankah janji Allah yang dia tidak akan sesekali menguji hamba Nya melebihi mampu mereka...

Sebenarnya terlalu banyak yang ida nak cerita..yang ida nak kongsikan dengan korang semua....pasal kepelikan dan kejelikan yang ida temui hampir setiap hari...jadi insyaallah pasni ida bertekad nak bawak buku kosong dan pen bila pergi mana2 nanti..apa yang terlintas difikiran nanti akan ida ceritakan dalam buku dan taip dalam bentuk entri buat korang nanti...

REALLY MISS MASA BLOGWALKING SAMPAI LEBAM !!!!!



THANKS 4 READING



22 comments:

  1. Dhia sihat? Macam mana dengan kursus Dhia? Semoga Dhia terus kuat ya...

    ReplyDelete
  2. sabar ye, dugaan tu nnt dibalas dgn kesenangan in sha Allah,,moge dipermudahkan segala urusan ye =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah disini sihat.. and so happy to see u are back, and pls pls do share ur story. ihihii

    ReplyDelete
  4. Ida fie rindu ida, lama kot ida tak komen di entry fie dan ida sendiri pun tak menulis. Sobs sobs. Ida take care tau :)

    ReplyDelete
  5. Cepat2 blogging balek bila dah free nanti ya. Haaa jangan lupa conteng2 idea tu dalam kertas dulu. Nanti bila free leh terus taep jadikan entry. Takde la lupa :D

    ReplyDelete
  6. take your time ida. ada masa nanti boleh story2 kat kami ye. :)

    ReplyDelete
  7. am miss u too sis.. tak mengapa, tak your time okay darling.. jgn lama2 tau.. hehehe

    ReplyDelete
  8. takpe.. dahulukan yang mana penting dulu..itu lebih penting :)

    ReplyDelete
  9. miss u!!!! come back soonest please.

    ReplyDelete
  10. sama...rindu giler nak berblogwalking...tapi kesempitan masa tak mengizinkan..huhuhu

    ReplyDelete
  11. Takpe. Take your time. Mieya nie pon baru nak mula berblogwalking.

    ReplyDelete
  12. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    ReplyDelete
  13. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. jgn lupa update..hehehehe

    ReplyDelete
  15. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  16. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  17. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join!

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  19. have a cutest day ida...take care ya :)

    ReplyDelete
  20. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  21. salam ziarah dear
    momoy dtang secara tak sengaja =)
    tak kisah picisan atau otai janji perkongsian bermanfaat kan
    momoy juga blogger picisan
    selamat berpuasa dear

    dear, suka pergi spa tak ?
    ada lulur spa dan produk spa yg di supply ke spa-spa di sini

    http://www.d-homespa.blogspot.com

    ReplyDelete