Thursday, 15 November 2012

Alhamdulillah...

Assalamulaikum...
wehuuuuu rindu sangat nak berblog tapi masa xmengizinkan...
kesihatan pun xberapa nak mengizinkan  sekarang....
Rumah perlu dikemaskan, dicat, alih tu alih ni....
mmg perit bila xdibantu....tu yg terus demam hari ni...
minggu lepas sibuk uruskan perihal medical checkup..
beli barang...buat bakul hantaran segala.....
ida dapat keje tapi sebelum tu kena kursus 6 bulan dulu..
hari perkahwinan pun makin hampir..
memang majlis tu sepanjang tempoh kursus la nampaknya...
nk urus hal kerja..hal kahwin...
memang haru dan kelam kabut dibuatnya..
tapi ida percaya ni rezeki Allah....
ida buat apa yang termampu dan selebihnya ida berserah je pada NYa...
mak cakap ni rezeki nak kawin...jadi benarlah kata orang perkahwinan tu pembuka pintu rezeki...hewhewhew...
Rahmat Allah semua ni...2 tahun ida tak ada kerja..menganggur..
da nak kawin lagi sebulan rezeki ni datang..alhamdulillah..alhamdulillah...
Semoga dipermudahkan segala...
ari selasa ni g daftar n masuk belajar sekali..
n opkos nanti ida akan rindukan hapdet n komen dr sahabat blogger semua...
dan ida jugak akan rindukan blog ida yang sekangkang kera ni...
will update more soon sebelum masuk belajar ni...
doakan segala urusan ida dipermudahkan...

    Alhamdulillah... *_^

THANKS 4 READING

40 comments:

  1. ida dh nak kawen ?? huhu3.. all the best ida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da tua kan..hik3....thanks hafiz..;)

      Delete
  2. Ya Allah, sis nak kahwin dah?? wahhh sungguh ena tak tahu.. tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bln depan ena..ujung bulan..;D thanks syg..:)

      Delete
  3. Alhamdulillah..rezeki nak kwen la tu. perancangan Allah tu mesti yg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ros...Dia sebaik2 perancang...:)

      Delete
  4. wahh nak kawen dah...
    BEST NYA lalalala~!
    congratssssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tp serabot la jna..;)
      thanks taw.:)

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki kawen tu. semoga dipermudahkan segalanya k. happy for you ida. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trm kasih chic na...aminnn....harap2 gtu la na..

      Delete
  6. Alhamdulillah jodoh dh smpai..semoga dipermudahkan segala urusan u...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki sekali dtg dua sekali. Mesti tunang ida happy sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida dgn dia trima dgn lapang hati kak...alhamdulillah...

      Delete
  8. Congrat's sis . huhu. dah nak kawin . Wish u the best kayh . Semoga Allah permudahkan segala urusan akak (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sweetie..:)nebes ni..hahaha:) aminn...

      Delete
  9. tahniah akak, moga segala perancangan akak berjalan dengan lancar sempurna dengan izin ALLAH <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga lancar segala dgn izinya juga..:) trima kasih tau

      Delete
  10. congratulations dear, and Insya Allah. Amin amin.

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan segala urusan u. tahniah jgk:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 macam tu juga iima..thanks taw..;)

      Delete
  12. alhamdulilah,,moge dpermudahkan sgale urusan ye =)

    ReplyDelete
  13. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan mcm tu la hendaknya mieya..

      Delete
  14. rasa2nya awak akan rindukan saya tak???

    semoga segala2 urusan dipermudahkan buat awk ye... amin..

    ReplyDelete
  15. Ida I'll miss you. huhu. Nanti even sibuk pun update lah ye sekali sekala. Nak jugak dengar berita dari ida. Heee. Semoga dipermudahkan segala urusan dan jaga kesihatan ida. Big day dah dekat tu. Hhee

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya :D


    will miss ur writing here :D

    ReplyDelete
  17. semoga semuanya dipermudahkan amin :D

    ReplyDelete
  18. smoga dipermudahkan segalanya :D

    ReplyDelete
  19. syukur alhamdullillah, rezeki tu, semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  20. alhamdulilah murah rezeki . apapon pyka hope allah permudahkan segala urusan sis oke :) untung la dah nak kwen . hehe

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. moga semuanya dipermudahkanNYA.. ;)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.. moga semuanya dipermudahkanNYA.. ;)

    ReplyDelete
  23. Congrates dhia..insyaALLAH di permudahkan...ameen

    ReplyDelete
  24. Kat sana nanti dah tak update belog ke?

    ReplyDelete
  25. semoga semua nya dipermudahkan ya. Insyallah ;)

    ReplyDelete
  26. semoga dipermudahkan segalanya..amin

    ReplyDelete