Saturday, 22 September 2012

Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

Assalamualaikum..



Tengok tajuk pun dah tahu kan...haha....

Tujuan join saje nak mencuba nasib...ni segmen rakan-rakan blogger pertama yang iter join ....
sajer nak merebut 3 hadiah pertama yang disediakan oleh rakan blogger si pipi merah http://ohgadisitu.blogspot.com..

Disamping tu dapat jugak tambah kenalan dan merapatkan silaturahim sesama blogger..
short update only...Hope leh terpilih...:)

Jom korang kiter ramai2 follow n join contest ni..

#selamat berhujung minggu#

15 comments:

  1. kalau menang, jangan lupakan saya tau! hehehehe

    ReplyDelete
  2. eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini sambil follow,

    Jum follow blog saya jugak,

    Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

    ReplyDelete
  5. Singgah dr segmen yg sama n follow sini

    ReplyDelete
  6. gud luck !..

    terbang dari segmen y sama jugak ..;)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  7. Good luck dear.. ada rezeki dapatlah hadiah misteri tu. jeng3 :)

    ReplyDelete
  8. Singgah sini :)

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  9. Datang Dari segmen
    Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
    Salam kenal dan follow..
    Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

    ReplyDelete
  10. slmt bersegmen..;)

    p/s : komen je kat kotak nuffnang tu..

    ReplyDelete
  11. Singgah sini , salam kenalan . :D , dtg dri segmen sama jugak . http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  12. terjah dari segmen yg sama :)
    done follow awak #395 gituu ~ hehee .
    wish u gudluck tok segmen neyy .. chaiyok2x !

    ReplyDelete